Viser leveringssteder for:

Info om sortering i din kommune.

Kommune Info i
Hva betyr symbolene?

Administrator på sortere.no

Alle brukere av administrasjonsverktøyet til sortere.no logger inn her:

admin.sortere.no


For kommuner og renovasjonsselskap

Kommuner og renovasjonsselskap administrerer selv sin lokale informasjon i sortere-databasen. Ny bruker? Send oss en e-post for å komme i gang. For å slette gamle brukere må du gi oss beskjed, så gjør vi dette for dere.

Ønsker du sortere på eget nettsted? Du kan velge mellom flere typer integrasjoner. Se sortere.no/integrere for mer informasjon.

Enklere oppdatering av returpunkter? Visste du at du kan oppdatere returpunkter ved hjelp av filimport? Se data.sortere.no/import for detaljer, eller send oss en e-post for å komme i gang.

Ressursside for kommuner og renovasjonsselskap: som sortere.no-abonnent får du tilgang til å laste ned materiell som er utarbeidet på en egen ressursside. Ta kontakt om du mangler passord til siden.


For avfallsselskap

Avfallselskap administrerer selv informasjon om egne avfallsmottak i sortere-databasen.
Trenger du hjelp? Se mer om hvordan dere redigerer informasjon om egne mottak eller ta kontakt med oss.

Ønsker du å opprette egne mottak på Sortere Bedrift? Les mer om hvordan og ta gjerne kontakt med oss.

Ressursside for avfallsselskap: avfallsselskap med avtale med Sortere Bedrift får tilgang til å laste ned materiell til eget bruk fra en egen ressursside. Ta kontakt om du mangler passord til siden.


Sortere API

Skal dere utvikle en app, eller ønsker dere å bruke informasjonen fra sortere på eget nettsted? Ta kontakt med oss for mer informasjon.

APIet kan du se her. For å få tilgang til å bruke APIet må du bestille en API-nøkkel.

Flere selskaper bruker Sortere API i løsninger levert til blant annet kommuner og renovasjonsselskap. Både finn.no, Gule sider og 1881 viser kommunale returpunkter i sine kart ved hjelp av sortere-API.