KOMIKEREN: Mad bler ofta bedre itte ein dag eller to

Per Inge Torkelsen vokste opp i farens skaphandel og er en mester i bruke og se ting på nye måter. Prøv hans personlige tips!

Del denne saken

Hva kan man gjøre for å slanke restavfallet?

– I dag spiste me resten av lasagneaen fra i går. Den va enda bedre i dag.

I forgårs spiste me resten av thaimaden fra dagen før. Då va den enda bedre.

Mad bler ofta bedre itte ein dag eller to.

Tenk pris, og mengde.

– I nærbutikken min variere prisen på kaviar (på tuba) fra 8,90 te 27,70. Og de smage heilt likt.

Kiloprisen på sursild variere fra 57,63 te 226,99, og e billigst dess større mengde du kjøbe.

Men husk at du ska spisa opp heila spannet – før du bler drittleie av sursild.

Men husk at du ska spisa opp heila spannet – før du bler drittleie av sursild.

– Regesalat variere i pris fra 65,75 te 189,00.

De stysste plastboksane har lavast kilopris, – men regesalat går kjapt ud på dato…

Ikkje kjøb 30 kg. bananer, bare for det de e på tilbud…

Spis opp det gamla brødet, før du kjøbe og begynne på et nytt.

Sjekk holdbarhedsdato, og spis opp det så nærme seg «deadline».

Ikkje forsyn deg med merr enn du klare å spisa – og spis opp maden din!