sortere.no / Jul / Adventskalendere

Tid for advents-kalender

Finn tips til hvordan lage adventskalendre uten å kjøpe ekstra mye tull og tøys som fort havner i søpla; Adventskalendere med mer kos og mindre avfall.

Tid for advents-kalender

AKTIVITETSKALENDER

Tid sammen og mindre ting! Vi har laget en adventskalender barna vil huske og ikke kaste. Aktivitetskalenderen fra sortere.no er gratis, fiks ferdig, skånsom mot julestressede foreldre og kommer med glade-barn garanti! Få en stressfri november og en adventstid fylt med moro og tid sammen! Mer tid sammen og mindre ting gjør godt for både familien og miljøet.

Last ned aktivitetskalenderen.

BILDEKALENDER

Skriv ut 24 bilder fra for eksempel turer, bursdager eller andre fine opplevelser det siste året. Har du litt ekstra tid – skriv litt om opplevelsen bakpå bildene, eller gjør det sammen når bildene åpnes hver dag. Kanskje alle bildene og tekstene kan settes inn i et minnehefte?

BOKSTAVKALENDER

Pakk inn en bokstav hver dag (kan jo også være bokstavkjeks #nam). Bokstavene blir til et ord i løpet av uken. Det kan være en gave eller en opplevelse som for eksempel fås i helgen

BYTTEKALENDER

Finn en venn for deg eller barna, og lag byttekalender. Finn frem 24 leker, utstyr eller klær du ikke bruker lenger og pakk de inn. Om du ikke har noen å bytte med – kanskje du kan selge, gi bort eller kjøpe ferdig kalender på @finn.no eller @Tise? ps: husk å skrive hvem den passer for og hva den må like, eks: Adventskalender til jente 8 år som liker lego, dyr og blått.

PUSLESPILLKALENDER

Pakk inn brikkene fra puslespillet slik at dere kan pusle litt hver dag. Du kan enten kjøpe et ferdig puslespill, eller bestille et puslespill med eget motiv (ekstra stas for pusleren). For å gjøre det ekstra spennende kan dere ha en konkurranse om hva som er motivet!