sortere.no / Integrere / Sortere Lokal

Få lokal versjon av sortere.no på egne hjemmesider

Sortere LOKAL er et tilbud til kommuner og renovasjonsselskap.  Gjennom Sortere LOKAL får dere tilgang til nasjonal informasjon og søk på tusenvis av søkeord, og dette blir vist dette sammen med deres lokale informasjon på egne hjemmesider. Dette er en enkel måte å gi innbyggerne god informasjon om sortering av avfall og informasjon om avfallsordningene dere har uten at dere trenger å gjøre noe annet enn holde deres egen informasjon oppdatert.

Sortere LOKAL er forhåndslaget slik at dere kun trenger en kode som dere kan bruke på egne hjemmesider. Når koden er satt opp er det bare å lime den inn i det publiseringsverktøyet som benyttes. Se gjerne hvordan løsningen ser ut hos for eksempel Oslo kommune og Hallingdal Renovasjon.

Slik gjør du det

For å bruke Sortere Pluss (med kart), legger du denne iframe-kode inn på siden:

<iframe style=»width:ønsket bredde; height:ønsket høyde;» src=»https://sortere.no/mini-sortere/returselskapets-ID/kommune/zoom-nivå/temaet»>iframe>

Slik setter du opp koden:

  • returselskapets-ID – ID nummer. send e-post til oss for å få ID.
  • kommune – skriv navn på kommunen som skal være midtpunkt i kartet og komme øverst på nedtrekkslisten over kommuner
  • zoom-nivå – Nummer 1 – 15. Du kan selv velge hvor langt inn i kartet du vil zoome. 9 passer for de fleste returselskaper, men prøv deg gjerne fram for å finne zoom-nivået som passer for dere.
  • temaet – standard eller light. Standard er med grå bakgrunn som i eksempelet ovenfor, light har hvit bakgrunn.
  • ønsket bredde – vi anbefaler å bruke 100% slik at løsningen tilpasses i bredden på ulike skjermstørrelser (responsiv).
  • ønsket høyde – 400px og 600px er høyder som passer for de fleste

Eksempel

Skal vise: